Címlap Örökbefogadás Gazdát keres

Gazdát keres

2 kedves, ivartalanított spitz lány gazdát keres (csak együtt)
https://www.facebook.com/milica.laskovich/posts/927332800634712


Hógolyó, 7 éves, nagyon barátságos kan. Imád labdázni. Ivartalanítva várja az örökbefogadó jelölteket. Budapesten van panzióban a spitz fajtamentés gondozásában. érdeklődni: 06 20 331 6246. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Bővebben...

 

2014. október 11-én szombaton délután örökbefogadó nap kerül megrendezésre Budapesten, a Népligetben, a Strázsa kutyaiskolában az Összefogás a Szánhúzókért Közhasznú Alapítvány szervezésében. Vendég lesz egyesületünk fajtamentése és védencei is, úgyhogy aki szeretné örökbe fogadni vagy megismerni Ronyt, Angelt, Mézyt vagy Szonját, látogasson el a rendezvényre.

 

LALI GAZDÁRA TALÁLT!!!

Családi okok miatt sürgősen elajándékoznák Lalit. (A tulajdonos többi kutyája bántja). Lali közép spicc kan, 9 hónapos Tel: 06 304078082
Magyarország, Pest megye , Tápiószele

 

GAZDÁRA TALÁLTAK!
Egy rendkívül kedves, barátságos, fiatal spitz-keverék testvérpárt mentett fajtamentésünk egy vidéki gyepmesteri telepről altatás elől. Jelenleg Budapesten laknak egy panzióban. Kutyákat, embereket egyaránt nagyon szeretik. Ideális családi kutyák! Örökbefogadót vagy ideiglenes befogadót keresnek.
További info: 06 20 331 6246, vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 
Keresés
Hirdetés