Címlap Hírarchívum Hírek 2013 Spitz rendezvény: június 12., tenyészszemle

Spitz rendezvény: június 12., tenyészszemle

Kedves Tagunk!

Következő spitz rendezvényünket 2016. június 12-én vasárnap rendezzük 12 és 16 óra között.
Helyszín: Vasmacska Terasz étterem, Budapest, XXII. kerület, Fékező u. 1. Közvetlenül a Duna-parton található az étterem. Honlapja: www.vasmacskaterasz.hu

A programból:
Tenyészszemle német spitzek részére (12 órakor kezdődik – bírál: Erdős László), taggyűlés, aktuális egyesületi témák megbeszélése, ebéd (ételek helyszínen történő megrendelésével).

Kérjük, hogy a részvételi szándékot  a helyfoglalás miatt jelezni szíveskedjen mindenki a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. "> Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen.

A tenyészszemlére előre szükséges nevezni a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. "> Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen a törzskönyv és patella szűrés másolat megküldésével június 8. szerda estig.

Bírál: Erdős László.

Tenyészszemle díja spitz egyesületi tagoknak és más szervezet által kiállított MEOESZ kártyával rendelkezőknek kedvezményes áron 6000 Ft/kutya. Nem tagoknak 12.000 Ft/kutya.
A díjat a Magyar Spitz Egyesület bankszámlájára kérjük átutalni a tenyészszemle előtt:
CIB Bank: 10700725-48090504-51100005

Üdvözlettel:

Dér Andrea elnök

 
Keresés
Hirdetés