Címlap Egészség Halolajjal a rák ellen

Halolajjal a rák ellen

 

Tudományos kutatások igazolták, hogy a rákos megbetegedésekben szenvedő kutyák számára is nélkülözhetetlenek a többszörösen telítetlen, hosszú szénláncú omega zsírsavak. A humán gyógyászatban is nagy sikerrel alkalmazott halolaj rendkívül magas koncentrációban tartalmazza ezeket az igen hasznos anyagokat. Az omega 3, 6 illetve 9 zsírsavak a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésén túl képesek lassítani a daganatok növekedését, valamint erősítik az immunrendszert is. A halolaj E vitamin tartalma megvédi a telítetlen zsírsavakat az oxidációtól, így maradéktalanul kifejthetik jótékony hatásukat.

A halolaj lágyzselatin kapszula formájában kerül forgalomba, és bármely gyógynövényboltban, drogériában, vagy akár internetes webáruházakban is kapható. A kapszulák általában 1000 mg hatóanyagot tartalmaznak. A táplálékkiegészítő adagolása - kutyák esetén - 10 testtömeg kilogrammonként egy kapszula. A termék megfizethető, és mind a gyártók, mind pedig a kiszerelés terén gazdag a választék. 60 darab kapszula ára általában 1200-1500 forint között van, a nagyobb kiszerelések általában még gazdaságosabbak.

A halolajnak - mily meglepő - halíze van. Mivel a kutyák többsége nemigen szeret gyógyszert bevenni, noha a halat szeretik, az első néhány alkalommal megtehetjük, hogy kiszúrjuk vagy felvágjuk a lágyzselatin kapszulát, és így etetjük meg az ebbel. Ezzel a módszerrel könnyű rászoktatni kedvencünket a kapszula bevételére.

 

 
Keresés
Hirdetés