Címlap Örökbefogadás Archívum

Archívumunkból


Klubunk sajnos sokszor nem értesül a gazdát kereső és elveszett
kutyákkal kapcsolatos újabb információkról, így előfordulhat, hogy egyes információk már elavultak.


10-ES FŐÚTNÁL TALÁLTAK 2006.08.30-án EGY FEHÉR SPICC SZUKÁT.
MEGTALÁLÓNAK IS SZUKÁJA VAN , NEM TUDJA EGYEDÜL HAGYNI ŐKET SOS KELLENE A GAZDI!
Rózsa Katalin kutyavédő alapítvány tudja a részleteket:
R. Kati 06 1 363 5105

Figyelem!

Az augusztus 20-i tüzijátékok alatt évről évre kutyák százai vesznek el, igencsak komoly gondot okozva az amúgy is végleteig túterhelt állatvédőknek, menhelyeknek. Mivel ők már nem tudnak több kutyát befogadni, az utcán kóborló kutyák nagy része gyepmesteri telepekre kerül (pl: www.illatosut.hu), vagy még az utcán bevégzi egy autó alatt.

Ilyenkor még a máskor nyugodt, szelíd kutya is pánikban tör ki, akár a pórázt is kitépheti a gazdi kezéből, vagy eszét veszte szétszed addig biztosnak hitt kerítést, eltép láncot.

Kérünk mindenkit, hogy erre az egy estére (csakúgy, mint szilveszterkor), zárja be a kutyát egy biztonságos helyre, és még a szófogadó, engedelmes kutyákat se vigyék póráz nélkül sétáltatni estefelé.

Ha mégis megtörténne a baj, keresse meg a legközelebbi gyepmestrei telepet (önkormányzatnál lehet érdeklődni), menhelyet, és feltétlenül tegye fel az internetre (pl: www.elveszettkutyak.hu), valamint plakátokon keresse a környéken.


2 éves fehér közép spicc kan sürgősen gazdát keres családi okok miatt.
Paks közelében van.
Érdeklődni Gálné Erzsikénél lehet a
06 20 455 99 83-as telefonszámon.

Kistermetű 3 éves szuka
Fajta: Törpe Spicc
Kedves, szereti a törödést nagyon hálás.
Tappancs Állatotthon Alapítvány - Tatabánya
Telefon: 06 20 238 50 44

Új otthont kereső kutya:
Kora: 2 hónapos
Fajta: Törpespicc
Tappancs Állatotthon Alapítvány - Tatabánya
Telefon: 06 20 238 50 44


A péceli gyepmesteri telepre bekerült a napokban egy nagyon elhanyagolt állapotú spitz szuka.
Kb. 5 éves, nagyon sovány.
Sürgősen gazdát keres!
Ha ebben tudnának segíteni megköszönnénk.
Érdeklődni: 70 290-7544
Kép: http://allatok.info/images/PECELI%20GYEPMESTERI%20TELEP_99.jpg

- George, 4-5 év körüli wolfspicc kan. George-ot a pártfogója december óta etette a József Attila ltp mögötti susnyában, de mivel egyeseknek szúrta szemét, ideiglenes befogadóhoz kellett vinni. A kutya barátságos, kedves, helyes eb: kérésre ül, pacsizik, pórázon szépen sétál. Valószínüleg kinti kutya lehetett, mert a lakásba nem megy be. Nem ugatós, más kutyákkal nem konfrontálódik, a lánykutyáknak decensen udvarol. Tetoválást nem találtunk.


Tisztelt vezetőség, Kedves Andrea! Honlapjukon az elveszett kutyusoknál találtam rá George-ra. A kutyust örökbe fogadtuk, és mint kiderült 2-3 éves. Sajnos sem törzskönyve, sem tetoválása ill. chipje sincs. Mindettől függetlenül egy csodálatos jószág aki az eltelt 1 év alatt szinte családtag lett nálunk. mindenki imádja kiegyensúlyozott, bájos, barátságos és hűséges természetéért.
Üdv: Trombitás Szilárd és Trombitás Csenge.Fajtiszta, másfél éves, fehér törpe spicc kutyának kellene sürgősen gazdi, vagy legalábbis ideiglenes befogadó.
Érdeklődni Horváth Boránál 06-70-204-0001


A budaörsi menhelyen vár új szerető gazdára egy spitz kutyus.
Tel.: 06-70-3603-469 vagy 06-20 464-2777


Manci GAZDIT KERES !

Manci egy 4-5 év körüli wolf spitz szuka kutyus, akit az Illatos úti sintértelepről mentettünk térdszalagszakadással és porcleválással. A kutyus alig bírt lábra állni. Mancika túl van a műtéten és a lába szépen gyógyul, most fogyókúrázik, mert egy kicsit duci. Ivartalaníttattuk, és emlődaganatait is eltávolították, így már teljesen egészséges. Manci végtelen bájos, vigyorgós, kedves kis törpeszuper kutya, aki nem ugat, nem ás, más kutyákkal, macskákkal jól kijön, a kétlábúakat meg lelkes mancsolással ösztökéli még több simogatásra.

T: 30/9544971


Ez a csodaszép spicc most a várpalotai gyemesteri telepen van. A gazdája azért adta oda a gyepmesternek, mert beteg, és nem tudja gondozni a kiskutyát.
A kutyáról szinte semmi információnk nincs egyelőre, de az biztos, hogy nem idős kutya.
A telepen rettentően érzi magát ez a valószínűleg szobához szokott kutya. Ha valaki magához venné egy kis időre vagy örökbefogadná, kérem hívjon a 06 70 607-1449-es telefonszámon.

 
Keresés
Hirdetés